Dr Jaglas Glühwein Kräuter Elixier mit Verpackung
Dr Jaglas Glühweinkräuter Elixier 6 Minis
Dr Jaglas Glühweinkräuter Elixier - angerichtet im Glas
Dr Jaglas Glühweinkräuter Elixier - angerichtet im Glas
Dr Jaglas Glühweinkräuter Elixier angerichtet mit weihnachtlichen Komponenten
Dr Jaglas Glühweinkräuter Elixier auf Eis im Glas
Elixir of mulled wine herbs
Elixir of mulled wine herbs

Elixir of mulled wine herbs

Spice Liqueur - 28% vol

• with mulled wine herbs & gingerbread spices (without wine)
• Originally developed for a 3-star restaurant in Berlin
• without caramel color, coloring and preservatives

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79,90 € /l
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Christmas miracle - limited winter edition


Arzneibuchqualität
Siegel Geschenk

character

This high-proof spice liqueur is made from classic mulled wine herbs, gingerbread spices and winter herbs - such as bitter orange peel, cloves, cardamom, star anise, walnut shells, orange peel, cinnamon bark, red grapes, anise, coriander, licorice root and vanilla sticks.

tradition

This Christmas spice liqueur was originally developed exclusively for a 3-star restaurant in Berlin and captures the happy mood of the winter months.

Recipere

  • Pure: heated or at 21° Celsius
  • As an aperitif in the cremant “Christmas Royal” or with tonic “Glüh&Tonic”
  • On ice cream, chocolate, fruit desserts
  • in hot cocoa (flavor: liquid gingerbread prints)
  • In the red cabbage with the goose

    Signature drink

    pure - heated

    Food pairing

    Chevre Noir cheese, red cabbage, gingerbread, drinking chocolate

    The spicy and warming character of the elixir goes perfectly with the Chèvre Noir cheese, which has a strong and slightly peppery note. This creates a harmonious balance between the two flavors.

    The red cabbage brings a slightly sweet and sour note that highlights the winter spices in the elixir and creates a festive atmosphere.

    Gingerbread adds an extra dimension to the combination with its spicy flavors that blend seamlessly with the spices of the elixir.

    The drinking chocolate rounds off the taste experience by offering a delicious, creamy sweetness that perfectly balances the warm and spicy notes of the mulled wine herbal elixir .

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    Klosterkräuter

    KlosterkräuterReinheitssiegel

    Artischocke (Cynara Scolymus)
    Unsere regionalen Artischockenblätter zählen zum Bittergemüse. Ihre
    Blätter besitzen eine dezente Süße und sind reich an Bitterstoffen,
    weshalb sie besonders nach dem Essen sehr geschätzt werden. 2013
    wurde die Artischocke zur Arzneipflanze des Jahres gewählt.


    Illustration Enzianwurzel

    ENZIANWURZEL
    Radix Gentianae

    Illustration Tausendgueldenkraut

    TAUSENDGÜLDENKRAUT
    Herba Centaurii

    Pommeranzenschalen

    POMERANZENSCHALEN
    Cortex Aurantii Fructus Amarum

    Zitwerwurzel

    ZITWERWURZEL
    Rhizoma Zedoariae

    Illustration Ingwerwurzelstock

    INGWERWURZELSTOCK
    Rhizoma Zingiberis

    Illustration CHINARINDE

    CHINARINDE
    Cortex Chinae

    Illustration Kardamomfrüchte

    KARDAMOMFRÜCHTE
    Fructus Cardamomi

    Illustration Galgantwurzelstock

    GALGANTWURZELSTOCK
    Rhizoma Galangae

    Illustration Zimtrinde

    ZIMTRINDE
    Cortex Cinnamomi

    Illustration Gewürznelken

    GEWÜRZNELKEN
    Flores Caryophylli

    Illustration Wacholderbeere

    WACHOLDERBEERE
    Juniperi Fructus

    Illustration Campher

    CAMPHER
    Cinnamomum Camphora

    Illustration Lavendelblüten

    LAVENDELBLÜTEN
    Lavandulae Flos

    Illustration Baldrianwurzel

    BALDRIANWURZEL
    Valerianae Radix

    Illustration Citronellagras

    CITRONELLAGRAS
    Cymbopogon Nardus

    Illustration Angelikawurzel

    ANGELIKAWURZEL
    Angelicae Radix

    Illustration Muskatnuss

    MUSKATNUSS
    Myristica Fragrans

    Illustration Safran

    SAFRAN
    Crocus Sativus

    Illustration Artischocke

    ARTISCHOCKENBLÄTTER
    Cynarae Folium

    Illustration Ginsengwurzel

    GINSENGWURZEL
    Ginseng Radix


    „Die Kostprobe war ein wirklicher Genuss. So gut, dass ich überlege, ob ich so etwas Sinnliches und Köstliches nicht auch selber Zuhause haben möchte. Und das als absoluter Gelegenheitstrinker. Bin absolut begeistert.“

    Richard C.